ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε ήδη το ρεκόρ των συνεχόμενων διπλών της σεζόν του νταμπλ και συνεχίζει

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ζίβκοβιτς
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ζίβκοβιτς INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί διπλών του και έχει ξεπεράσει ήδη το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών εκτός έδρας της σεζόν του νταμπλ και συνεχίζει. Ποια είναι η ακόμα πιο εντυπωσιακή επίδοση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα και από την Κοπεγχάγη με 2-1, προσθέτοντας στην συγκομιδή του ένα ακόμη διπλό και έφτασε στα έξι συνεχόμενα, λίγες ημέρες πριν δώσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε με ήττα που τελικά δεν του κόστισε από την Μποέμιανς στο Δουβλίνο τις φετινές του εκτός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις και από εκείνο το παιχνίδι και μετά έχει μόνο νίκες μακριά από την Τούμπα.

Ο Δικέφαλος κέρδισε την Ριέκα, τη Λίνκολν και την Κοπεγχάγη στο σπίτι τους για το Conference League και στο ελληνικό πρωτάθλημα έφυγε με το τρίποντο από Τρίπολη, Αγρίνιο και Ηράκλειο.

Με την χθεσινή του εκτός έδρας νίκη, ξεπέρασε το προηγούμενο σερί του την χρονιά του νταμπλ και πάλι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του, όταν από το Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου είχε κερδίσει 5 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εκείνο το σερί του ξεκίνησε από τη Νέα Σμύρνη και την νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 και συνεχίστηκε σε Ηράκλειο (3-1 τον ΟΦΗ), «Καραϊσκάκης» (1-0 τον Ολυμπιακό), Λευκορωσία μετο θριαμβευτικό 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και την νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με 2-1. Το συγκεκριμένο σερί είχε σταματήσει στο Περιστέρι με την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο.

Τα δέκα σερί διπλά είναι το ρεκόρ του Λουτσέσκου

Βέβαια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 10 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες την σεζόν 2017-2018. Από τα τέλη του Νοέμβρη του 2017 μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου του ’18 ο ΠΑΟΚ πήρε έξι συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα για το πρωτάθλημα κερδίζοντας κατά σειρά Ξάνθη (3-0), Πλατανιά (1-0), Κέρκυρα (3-0), Παναιτωλικό (1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) και Λαμία (2-0) και άλλα τέσσερα παιχνίδια κυπέλλου με Αιγινιακό (5-0), Τρίκαλα (5-1), Ατρόμητο (3-1) και Πανιώνιο (3-1). Τότ, ο ΠΑΟΚ σταμάτησε στην Τρίπολη, καθώς γνώρισε την ήττα 3-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αστέρα, έχοντας ισοφαρίσει στο 90'.

Το φετινό σερί του Δικεφάλου θα δοκιμαστεί, καθώς στο πρόγραμμα του ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Βόλο και με μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά την νίκη του στην Κοπεγχάγη που τον φέρνει στην κορυφή του ομίλου του στο Conference League.

Το σίγουρο είναι ότι μακριά από την έδρα του ο Δικέφαλος εμφανίζεται τρομερά αποτελεσματικός και θέλει να διευρύνει το εντυπωσιακό του σερί του, παίρνοντας το τρίποντο και στο «Καραϊσκάκης».

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ