ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ για τα play offs | 5 Μαίου 2021
Ο Πάμπλο Γκαρσία στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ για τα play offs | 5 Μαίου 2021 EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα συναντηθεί μέσα τις επόμενες ημέρες, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα απαντήσει στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει τη δεύτερη ομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία. Στον Ουρουγουανό τεχνικό έχει προταθεί από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Β’ και ήδη έγινε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Γκαρσία συναντήθηκε με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της ΠΑΕ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και την Μαρία Γκοντσάρεβα και συζήτησε μαζί τους το πλαίσιο της συνεργασίας.

Ένα από τα θέματα που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν είναι και το οικονομικό καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ήδη συμβόλαιο σε ισχύ, το οποίο υπέγραψε ως προπονητής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Και οι δύο πλευρές θα πρέπει να συμφωνήσουν αν σε ενδεχόμενη συνέχεια της συνεργασίας τους θα ισχύουν οι ίδιοι οικονομικοί όροι ή αν θα πρέπει να διαφοροποιηθούν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί άλλη μια συνάντηση του Γκαρσία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να παρθούν οριστικές αποφάσεις και να καθοριστεί και το πλαίσιο της συνεργασίας που θα έχει ο Ουρουγουανός με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ