ΕΠΟ

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Στις 9 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης με την παρουσία μαρτύρων.

Στις 9 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 15:00 θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, με την παρουσία μαρτύρων.

Κανείς δεν είχε γνώση για την τύχη της υπόθεσης από τον Ιούλιο, όταν το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης είχε επιστρέψει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το CAS, με την απόφαση που είχε λάβει τότε, ζητούσε από την Εφέσεων να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και έφτασε πλέον η ώρα της αλήθειας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ".

TAGS ΕΠΟ ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ