STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4: Απίστευτη η ομάδα της Μαγνησίας σόκαρε τους γηπεδούχους, 4-4 στην Τούμπα από 4-1 ημίχρονο

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το 0-1 επί του ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το 0-1 επί του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ένας απίστευτος Βόλος στην Τούμπα σόκαρε τον ΠΑΟΚ καθώς αν και ήταν πίσω στο σκορ με 4-1 έως το 54' της αναμέτρησης κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να ισοφαρίσει σε 4-4 παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό.

Απίστευτος ο Βόλος μέσα στην Τούμπα σόκαρε τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με έναν σπουδαίο βαθμό και μια ισοπαλία, 4-4 αν και ήταν πίσω στο σκορ με 4-1 μέχρι το 54' της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και με τον Αμπασκάλ να βοηθάει με τις αλλαγές που έκανε σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου αρχικά να μειώσει με δύο τέρματα σε οκτώ λεπτά, από τους Μπαρτόλο και Ροσέρο στο 54' και το 62' αντίστοιχα και στο 83' να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ρινέρ ο οποίος επίσης είχε περάσει ως αλλαγή στη διάρκεια του δευτέρου 45λεπτου.

Ο Βόλος χτύπησε από τα αριστερά της επίθεσης του, από εκεί πέτυχε τα δύο γκολ για τη μείωση του σκορ με τους Μπαρτόλο και Ροσέρο να βγαίνουν στην πλάτη του Τέιλορ ενώ από εκεί έγινε και η σέντρα του Φεράρι για τον Ρίνερ στο 83'.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Μαγνησίας και πάλι είχε σοκάρει τον ΠΑΟΚ προηγούμενη στο σκορ με το τέρμα του Φαν Βερτ στο 14' με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους κατάφεραν μέσα σε οκτώ λεπτά όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να πάρουν και προβάδισμα δύο γκολ.

Ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά στο 24' με τον Γκρίλο να βρίσκει τη μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Εν συνεχεία με μαέστρο τον Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο ακόμη τέρματα με τους Άκπομ στο 30' για το 2-1 και τον Ζίβκοβιτς στο 32' για το 3-1. Ενώ με σουτ του Σέρβου στο 42' είχαμε το 4-1 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε έτσι την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να πάει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όντας πρώτος. Την ίδια ώρα ο Βόλος δικαιολόγησε τη φετινή του εικόνα και ότι δεν βρίσκεται τυχαία έως σήμερα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν και χαμένο πέναλτι από τον Βιεϊρίνια με το σκορ στο 4-3 καθώς ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το σκορ και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να διεκδικήσει μέχρι τέλους κάτι καλό στην αναμέτρηση.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Βρήκε πρώτος γκολ ο Βόλος

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση, δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και έδωσε στο Βόλο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Φαν Βέερτ στο 14'. Η άμυνα των γηπεδούχων δεν απομάκρυνε σωστά με τον Ολλανδό επιθετικό να γίνεται κάτοχος της μπάλας να σουτάρει απευθείας και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Μαγνησίας.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν λίγο αργότερα να κάνουν δύο τα τέρματα τους όταν στο 18' ο Πουρίτα έκανε τρομερή ενέργεια, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

Άλλος ΠΑΟΚ μετά το 20'

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του μετά το 20' με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει τη μπαγκέτα και να οδηγεί την ομάδα του αρχικά στην ισοφάριση και εν συνεχεία στην ανατροπή και σε προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 24' σε κόρνερ από τα αριστερά ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον Γκρίλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 1-1.

Εν συνεχεία η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην ανατροπή στο 30' όταν ο Βιεϊρίνια άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Μπίσεσβαρ με τον μέσο του ΠΑΟΚ να σουτάρει τον Κλέιμαν να διώχνει εντυπωσιακά και τον αρχηγό με τάκλιν να δίνει στον Άκπομ που ουσιαστικά σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Με τη σέντρα οι παίκτες του Λουτσέσκου έκλεψαν τη μπάλα, ο Μιχαηλίδης έδωσε πανέμορφη πάσα στον Μπίσεσβαρ ο οποίος έκανε τη σέντρα, ο Άκπομ δεν βρήκε την προβολή με τον επερχόμενο Ζίβκοβιτς να πλασάρει με το αριστερό για το 3-1 της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και ένα ακόμη τέρμα πριν την ανάπαυλα όταν και πάλι ο Ζίβκοβιτς στο 42' βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Νόμιζε ότι τελείωσε το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος έχοντας το μυαλό του στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης με την Κοπεγχάγη και νομίζοντας πως η αναμέτρηση είχε τελειώσει. Κάτι το οποίο όμως δεν πίστεψαν επ' ουδενί οι φιλοξενούμενοι που όπως και στο πρώτο 45λεπτο βγήκαν με στόχο να παίξουν τη μπάλα τους.

Στο 54' ήρθε η μείωση του σκορ σε 4-2 όταν ο Γκρίλο με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μπαρτόλο μέσα στην περιοχή και αριστερά με τον μεσοεπιθετικό της ομάδας της Μαγνησίας με υπέροχο τρόπο να νικάει τον Πασχαλάκη. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Βόλος μείωσε σε 4-3 με τον Μπαριέντος να βγάζει τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι, τον Ροσέρο που είχε περάσει ως αλλαγή να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Πασχαλάκη.

Έχασε πέναλτι ο Βιεϊρίνια, ισοφάρισε ο Βόλος

Στο 80' ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να φτάσει στο 5-3 όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Άκπομ από τον Τσοκάνη. Ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Κλέιμαν να πέφτει σωτήρια στην δεξιά του γωνία, να διώχνει τη μπάλα και εν συνεχεία να την μπλοκάρει κρατώντας το 4-3.

Σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά αργότερα ο Φεράρι έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα με τον Ρίνερ που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-4.

Στα λεπτά που απέμεναν ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με τον Σβιντέρσκι και μακρινά σουτ από τους Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να βρει ένα ακόμη γκολ και να πάρει τη νίκη με το 4-4 να μένει μέχρι το τέλος.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ