ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Βλέπει" τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Σπέτσια
Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Σπέτσια © 2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊτόλα, ενδιαφέρει έντονα του ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συζήτησαν την περίπτωση του με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα και προσπαθούν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Στο περιθώριο των συζητήσεων του ΠΑΟΚ με τον Μίνο Ραϊόλα για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Ιταλός ατζέντης πρότεινε στους ανθρώπους του Δικεφάλου τον 25χρονο αμυντικό μέσο της Κάλιαρι Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ο Ντεϊόλα που είχε την περασμένη αγωνιστική σεζόν 12 συμμετοχές χωρίς να καταγράψει γκολ ή ασίστ ανήκει στην ομάδα της Σαρδηνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Σπέτσια, Λέτσε και Πάρμα.

Πρόκειται για έναν κεντρικό μέσο που μπορεί να αγωνιστεί ως ανασταλτικός αλλά και ως οκτάρι ή εσωτερικός χαφ στις δυο πλευρές του άξονα.

Είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να έχει ζητήσει έναν χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι μέσοι που ήδη ανήκουν στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσπάθεια που γίνεται δεν αφορά δανεισμό αλλά κανονική μεταγραφή από την Κάλιαρι που θέλει να μειώσει το μπάτζετ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ