ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με την ΑΕΚ πανηγυρίζοντας γκολ που πέτυχε
Ο Βιειρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Βιεϊρίνια μέσω social media. Ο 34χρονος Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και συνεχίζει στον Δικέφαλο.

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης με ανάρτησή του στο Instagram την επιστροφή του Βιεϊρίνια. Την Πέμπτη (22/10) ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον 34χρονο Πορτογάλο. Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε και επίσημα στην Τούμπα καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο ίδιος την Πέμπτη πήγε στην Τούμπα για τα διαδικαστικά και κατά την αποχώρηση του τόνισε πως επέστρεψε σπίτι του.

Και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής-επιστροφής του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στην ομάδα της καρδιάς του με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media.

Το Sport24.gr σας ανέλυσε το χρονικό της μεγάλης επιστροφής του Ίβηρα. Από το πώς έσπασε ο πάγος και το ρόλο του στην ομάδα και τα αποδυτήρια μέχρι τις συζητήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε για το μέλλον του.

Ο Βιεϊρίνια γεννήθηκε στο Γκιμαράες και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ύστερα από εισήγηση του Φερνάντο Σάντος πήρε το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη το 2008.

Το 2012 πήγε στη Γερμανία για τη Βόλφσμπουργκ και το 2017 επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του στο Δικέφαλο. Σε αυτήν κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ