ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια "σπρώχνει" το σκάουτινγκ δεξιά

Ο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 22 Μαΐου 2021
Ο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 22 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός μπακ για το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, γιατί σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και πάλι τον αρχηγό του στο αριστερό.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά άμεσα έναν αμυντικό που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνάς του, παρότι εκκρεμεί η υπόθεση της παραμονής του Ράχμαν Μπάμπα, έχει εξήγηση.

Στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Βιεϊρίνια είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής της ομάδας του κι έτσι η προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός παίκτη για την άλλη πλευρά της άμυνας, ότι κι αν σημαίνει αυτό για τους δεξιοπόδαρους αμυντικούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ ( Ροντρίγκο, Λύρατζης).

Η επιστροφή του Βιεϊρίνια σε θέση αριστερού μπακ έχει λογική, αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτήν τον καθιέρωσε ο Λουτσέσκου, στην πρώτη θητεία στο Δικέφαλο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει παίξει σε 66 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου και στα 48 από αυτά αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ. Μάλιστα, την χρονιά του νταμπλ, την πλέον επιτυχημένη στην ιστορία του Δικεφάλου, ο Πορτογάλος έπαιξε αριστερά στην άμυνα στα 31 από τα 35 παιχνίδια στα οποία συμμετείχε.

Από ότι φαίνεται, ο Λουτσέσκου θεωρεί πετυχημένη τη συνταγή με τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας και εκτιμά ότι ο αρχηγός του έχει την ικανότητα να παίξει με επιτυχία το ρόλο αυτό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για αυτό και η πλευρά που έχει εισηγηθεί ενίσχυση για την άμυνα του είναι η δεξιά.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ