ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Β - Βέροια 2-0: Νίκησε στην πρόβα τζενεράλε ο δικέφαλος

Φάση από τη φιλική αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β - Βέροια | 17 Οκτωβρίου 2021
Φάση από τη φιλική αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β - Βέροια | 17 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε με 2-0 της Βέροιας στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε της Βέροιας 2-0, σε φιλική αναμέτρηση, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League 2.

Σε αυτό το τελευταίο φιλικό ο Πάμπλο Γκαρσία ενισχύθηκε και με παίκτες της πρώτης ομάδας με τους Λύρατζη και Κούτσια να αγωνίζονται στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης και μάλιστα από δική τους συνεργασίας ήρθε το δεύτερο τέρμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κουλούρη στο 22' μετά από πάσα του Πανίδη. Ο δικέφαλος έφτασε στο 2-0 στο 76' με σκόρερ του Κούτσια μετά σπό σέντρα του Λύρατζη.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Ταχάτος, Κουλούρης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Λύρατζης, Κόλλινς, Αποστολόπουλος, Μελετίδης, Σπυρίδης, Γρόσδης, Κούτσιας, Φασίδης.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (60’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (69’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (60’ Δημόπουλος), Οικονόμου (60’ Ντίνας), Μπλέτσας (75’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (75’ Πασάς), Πόζογλου (60’ Μούργος), Μπαϊντού (69’ Φοφανά).

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ