ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκασον κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα δώσει το παρών και στον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' για τη Super League 2 κόντρα στον Πανσερραϊκό, αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε για μια ακόμα φορά τον Ίνγκι Ίνγκασον προκειμένου να επανέλθει σταδιακά στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Λύρατζης, Τσιγγάρας και Κούτσιας, οι οποίοι δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Τσοπούρογλου, Ίνγκασον, Παναγιώτου Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης.

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ