ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τσεκάρουν Σβιντέρσκι, Κρέσπο και Καντουρί

Ο απογοητευμένος Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο απογοητευμένος Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Europa League με την Γρανάδα στην Ισπανία. Τσεκάρουν Σβιντέρσκι, Κρέσπο και Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Europa League με την Γρανάδα στην Ισπανία και το ενδιαφέρον στρέφεται στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα της προηγούμενες ημέρες.

Από την προπόνηση της Παρασκευής στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου είχε μπει μαζί με τους Κρέσπο και Καντουρί και το όνομα του Κάρολ Σβιντέρσκι με τον Πολωνό να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Για να προφυλαχθεί ο Σβιντέρσκι έμεινε εκτός προπόνησης και σήμερα θα αξιολογηθεί και πάλι η κατάσταση του.

Μπορεί ο Αμπέλ Φερέιρα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την Ομόνοια στην Τούμπα να ξεκίνησε βασικό τον Αντόνιο Τσόλακ, ωστόσο σίγουρα ο Πολωνός δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το ντεφορμάρισμα του προηγούμενου διαστήματος με τα δύο γκολ που πέτυχε σε βάρος του ΟΦΗ και περιμένει την ευκαιρία του διεκδικώντας μια θέση βασικού.

Ο Άνχελ Κρέσπο από την πλευρά του την Παρασκευή ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του και δείχνει να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο Ισπανός που τραυματίστηκε στον δεύτερο αγώνα με την Κράσνονταρ μπορεί να δώσει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας και στο δεξί της άκρο, αν χρειαστεί και ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει πως και πως την επιστροφή του.

Και αν ο Πορτογάλος αδημονεί για την επιστροφή του Κρέσπο μάλλον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός επέστρεψε με θλάση στο δικέφαλο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και τα πράγματα ενόψει του αγώνα με την Γρανάδα είναι οριακά αν επαληθευτούν οι αρχικές εκτιμήσεις για την αποθεραπεία του.

Το πιο πιθανό είναι πάντως και ο Μαροκινός να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ισπανία και αυτό διότι η ομάδα δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα με την Γρανάδα. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στη συνέχεια τον Παναιτωλικό εκτός έδρας και η αποστολή θα πετάξει από την Ισπανία στον επόμενο προορισμό της το Άκτιο και από εκεί στο Αγρίνιο.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ