ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου έχει μία εκκρεμότητα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Νέλσον Ολιβέιρα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ιρλανδικού εδάφους
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Νέλσον Ολιβέιρα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ιρλανδικού εδάφους INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίξουν κυριαρχικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Μποέμιανς και να θέσουν τις βάσεις για το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του Conference League.

Η νέα αγωνιστική περίοδος, για τον ιδιαίτερα φιλόδοξο, ΠΑΟΚ αρχίζει το βράδυ της Τρίτης (21:45, OPEN, Matchcenter SPORT24) από το Δουβλίνο και το πρώτο παιχνίδι με την Μποέμιανς. Η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League είναι ξεκάθαρος στόχος και όπως είπε και ο αρχηγός του Αντρέ Βιεϊρίνια ο "Δικέφαλος" ταξίδεψε στην Ιρλανδία για να τον πετύχει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την παρθενική ενδεκάδα της περιόδου, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά. Στην πραγματικότητα ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα με μια εκκρεμμότητα που εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει να κάνει με την ετοιμότητα του Γιασμίν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος χαφ, που χρονικά ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, μπήκε στην προετοιμασία στα μέσα του βασικού της σταδίου στην Ολλανδία είναι και αυτός που ορίζει την αρχική ενδεκάδα. Και αυτό διότι η χρησιμοποίηση του ή όχι είναι μάλλον το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Στα μετόπισθεν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Βαρέλα και Μιχαηλίδη ως κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, τον Τέιλορ, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά.

Αν ο Λουτσέσκου θεωρεί πως ο Κούρτιτς είναι έτοιμος για ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως το αποψινό, τότε θα τον έχει με τον Σβαμπ στα χαφ. Σε διαφορετική περίπτωση κοντά στον Αυστριακό θα ξεκινήσει ο Εσίτι.

Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα στο επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα αποτελείται από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς δεξιά, τον Σίντζι Καγκάβα στο "δέκα" και τον Ομάρ Ελ Καντουρί αριστερά.

Ο ΠΑΟΚ θέλει από το βράδυ της Τρίτης να θέσει τις βάσεις της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League με τον Λουτσέσκου να επιμένει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, όπου και αν αγωνίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ