ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο νίκης για την Κοπεγχάγη που θα κάνει τον Δικέφαλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο

ΠΑΟΚ: Το πλάνο νίκης για την Κοπεγχάγη που θα κάνει τον Δικέφαλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία (19:45, COSMOTE Sport 3 και LIVE στο SPORT24) στο πιο σημαντικό, μέχρι τώρα, βαθμολογικά παιχνίδι του στους ομίλους του Europa Conference League. Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία (19:45, COSMOTE Sport 3 και LIVE στο SPORT24) στο πιο σημαντικό, μέχρι τώρα, βαθμολογικά παιχνίδι του στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δοκιμές που έκανε έδειξε διάθεση να φρεσκάρει την ομάδα του και να δώσει ανάσες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Αουγκούστο) ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής (24/10) με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης"

Απέναντι στους Δανούς ωστόσο κρίνονται πολλά και για την πρωτιά, αλλά και την ίδια την πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται φαβορί για την πρωτιά στη λογική ότι σε δυο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει και πάλι την Κοπεγχάγη στην έδρα του αυτή την φορά με περισσότερες πιθανότητες επικράτησης.

Σε αντίθετη περίπτωση το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο στην φάση των ομίλων θα είναι αυτό που θα δώσει στις 25 του Νοέμβρη στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν, που θα έχει το χαρακτήρα τελικού ό,τι και αν κάνει με τους Δανούς στην Τούμπα.

Υπεθυνότητα, αυτοθυσία και πολύ τρέξιμο

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ότι η αποψινή αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν θα είναι. Για αυτό και έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του υψηλό συναίσθημα υπευθυνότητας, διάθεση αυτοθυσίας αλλά και πολύ τρέξιμο. "Δύο πράγματα χρειαζόμαστε» είπε χθες ο Λουτσέσκου, «τεράστιο πνεύμα να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να τρέξουμε. Και δεύτερον 100% υπευθυνότητα απ' όλους".

Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει δημόσια τονίσει ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η πρόκριση, αλλά και η πρωτιά στον όμιλο. Μετά την ισοπαλία με του Σλοβάκου στον Τούμπα, ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο Πάρκεν Στάντιον μοιάζει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αυτήν.

Είναι δεδομένο ότι το να περάσει ο ΠΑΟΚ στις νοκ άουτ φάσεις του Conference League είναι μια από τις βασικές απαιτήσεις που έχουν τεθεί για φέτος από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη. Και το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη μπορεί να αποδεχθεί καθοριστικό για την ευρωπαϊκή συνέχεια του ΠΑΟΚ.

Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου με τον Σίντκλεϊ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ενέα Μιχάι στο πλευρό του Γιάννη Μιχαηλίδη στα στόπερ. Τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής αναμένεται να την καλύψει πιθανότατα ο Λούκας Τέιλορ, παρά την κακή του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο.

Στην μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί το δίδυμο Σβαμπ, Εσίτι, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να μένει στον πάγκο, δίνοντας την θέση του στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Ο Ρουμάνος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο με τον Μπίσεσβαρ να μετατοπίζεται στον άξονα και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κάρολ Σβιντέρσκι, με τον Λουτσέσκου να διατηρεί την σειρά ανά αγώνα ανάμεσα στον Πολωνό και τον Τσούμπα Άκπομ.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ