ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το παλεύει ο Λύρατζης για το ντέρμπι με τον Άρη

Ο Λευτέρης Λύρατζης
Ο Λευτέρης Λύρατζης EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Λύρατζης ανέβασε ρυθμούς και λογικά θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Κλ. Βικελίδης κόντρα στον Άρη (4/9).

Με τον Λευτέρη Λύρατζη να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της Τετάρτης (31/8) συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο νεαρός αμυντικός προσπαθεί να προλάβει το τοπικό ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους και βρίσκεται πλέον σε πρόγραμμα επανένταξης, αφήνοντας Μιχαηλίδη και Νέσμπεργκ στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου.

"Οι ρυθμοί ανέβηκαν στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Τετάρτης (31.08) ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε ασκήσεις επιθετικής τακτικής με τους προπονητές δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, το άλλο έπαιζε παιχνίδι φυσικής κατάστασης. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (01.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ