ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον ΟΦΗ

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ INTIME SPORTS

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν αρχή ενός ιδιαίτερα απαιτητικού προγράμματος και ήδη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκινήσαν την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (15/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2022 κερδίζοντας τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον ΟΦΗ. Στον αγώνα με τους Κρητικούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει περισσότερες επιλογές καθώς έχουν εκτίσει τις ποινές τους και επιστρέφουν στη διάθεση του ο Άντριγια Ζίβκοβιτς και ο Τσούμπα Άκπομ.

Στη σημερινή προπόνηση (13/1) όσοι έπαιξαν στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης χωρίς να έχουν πάντως προκύψει νέα αγωνιστικά προβλήματα.

"Επειδή σε καμία έκφανση της ζωής δεν μπορείς ν’ αποκόψεις την ψυχολογία από το αποτέλεσμα, έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ μπήκε με νίκη στο 2022 και σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα κι αυτό θα τον βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Δικέφαλος έφτασε τις έξι σερί νίκες και συνεχίζει να… χτίζει το δικό του momentum σ’ αυτή τη φάση της «ανακατασκευής» όπως τη χαρακτήρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Επόμενη δοκιμασία, μόλις μια ανάσα μακριά, είναι το ματς του Σαββάτου (15.01) με αντίπαλο τον φορμαρισμένο ΟΦΗ.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (13.01) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ πάνω στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και της ανάπτυξης μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Νέα προβλήματα δεν προέκυψαν όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (14.01) θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου για τη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ