ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το μεγάλο δίλημμα με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς EUROKINISSI

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει τεθεί ξανά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται και τουλάχιστον σε αυτή τη φάση ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών.

Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένουν τα ονόματα των Βιεϊρίνια και Μπράντον Τόμας όμως έχει τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πώς ακριβώς θα διαχειριστεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ την επιστροφή του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, είναι ένα από τα ζητούμενα ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Μέχρι την τιμωρία του, ο Ζίβκοβιτς ήταν από τους παίκτες που θεωρούνται "ντε φάκτο" βασικοί, ιδιαίτερα όταν δεν ήταν παρών ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Με τον Μαροκινό να τοποθετείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, να βγάζει χωρίς προβλήματα το απαιτητικό 90λεπτο στο "Καραϊσκάκης" και να πραγματοποιεί και καλή εμφάνιση τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Ζίβκοβιτς έχασε λόγο τιμωρίας τους αγώνες με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και το πρόσφατο με τον Ολυμπιακό. Ήταν όμως βασικός σε όλα τα παιχνίδια στα παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος εκτός από εκείνο με την Λαμία στο οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Βέβαια σε συνολικά 6 συμμετοχές έχει απολογισμό μόνο την ασίστ στο Νάρεϊ στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την άλλη μπήκε βασικός μόνο στα δυο τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου στη Λειβαδιά και το "Καραϊσκάκης", ενώ μπήκε ως αλλαγή σε ακόμη 4 παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς ακόμη να έχει καταγράψει γκολ ή ασίστ.

Και στο βάθος ΑΕΚ

Δεν αποκλείεται η τελική απόφαση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ να επηρεαστεί και από το πρόγραμμα καθώς μετά τον αγώνα με τον Αστέρα ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα το αντιμετωπίσει όπως αυτό που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια οικονομία δυνάμεων. Και αυτό διότι όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί πως η νίκη επί των ερυθρολεύκων θα αποκτήσει αξία μόνο αν στη βαθμολογική συγκομιδή του Δικεφάλου προστεθούν άλλοι τρεις βαθμοί από το παιχνίδι με του Αρκάδες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ