ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το καλοκαίρι του Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σβιντέρσκι με τις εμφανίσεις του στην Εθνική του ομάδα στρέφει ήδη τα βλέμματα πάνω του και ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί ο επιθετικός του να πάει καλά στα τελικά του Euro 2020 αυξάνοντας τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά ενός Euro με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας έχοντας ήδη σκοράρει δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ήδη στρέψει τα βλέμματα πάνω του πριν καν ξεκινήσουν τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ήδη οι συμπατριώτες του ασχολούνται με το μέλλον του καθώς θεωρούν ότι μέσω της Εθνικής θα έχει την ευκαιρία να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Μετά το Euro 2020 οι απόφασεις για το μέλλον του

Τι σημαίνουν για τον ΠΑΟΚ όλα αυτά; Είναι λογικό στην Τούμπα να ευελπιστούν ότι ο επιθετικός του θα καταφέρει να πάει καλά στα τελικά του Euro 2020. Και αυτό παρά το γεγονός ότι περιμένουν την επιστροφή του στην Ελλάδα για να συζητήσουν μαζί του "τι μέλλει γενέσθαι" με το συμβόλαιο του που την επόμενη σεζόν θα μπει στον τελευταίο χρόνο της ισχύος του.

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να τηρεί στάση αναμονής, γνωρίζοντας πως αυτό το καλοκαίρι ανήκει στο Σβιντέρσκι που είτε θα φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου, είτε θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, πιθανότατα ζητώντας χρήματα και εγγυήσεις του "βασικού" επιθετικού του ΠΑΟΚ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Και το κακό είναι ότι το ίδιο διάστημα οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιθανότατα να αναζητούν και να έχουν έτοιμο μπάτζετ για να φέρουν στην Τούμπα έναν επιθετικό που θα τον προορίζουν για…πρώτο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σβιντέρσκι όσο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας του, παρά τα καλά στατιστικά του σε γκολ και ασίστ. Ο ίδιος σε δηλώσεις του πρόσφατα παραδέχθηκε ότι αυτό συνέβη και με δική του ευθύνη και δεν έδειξε διάθεση να παραπονεθεί.

Το έκανε για αυτόν ο εκπρόσωπος του Μάριους Πιεκάρσκι: "Αυτό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι δεν μου άρεσε. Ο Σβιντέρσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και όταν αποκτήθηκε ο Τσόλακ πήρε αυτός τη θέση του βασικού επιθετικού. Ο Κάρολ άξιζε να παίζει, δεν απογοητεύτηκε, συνέχισε να σκοράρει τακτικά και να βοηθά την ομάδα του" είχε τονίσει στις δηλώσεις του ο ατζέντης του Πολωνού αφήνοντας στο τέλος ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του. "Ίσως σιγά σιγά να φτάνει η ώρα για αλλαγή" είχε πει τότε.

Μοιάζει δεδομένο ότι ο Πιεκάρσκι θα φέρει στον ΠΑΟΚ προτάσεις για τον πελάτη του. Το έκανε άλλωστε σε όλες σχεδόν τις μεταγραφικές περιόδους, το έκανε και το Γενάρη με την Μπολόνια και την Ουνιόν Βερολίνου, όταν και ο Σβιντέρσκι δεν ήταν και στα καλύτερα του.

Το σίγουρο είναι ότι φτάνει η ώρα σημαντικών αποφάσεων για τον ΠΑΟΚ και τον Σβιντέρσκι. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο και οι δύο εύχονται να είναι επιτυχημένη η παρουσία του στο Euro 2020.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ