ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το "είμαι ακόμα εδώ" του Βιεϊρίνια και το like του Μπουζούκη

Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει το γκολ του επί της ΑΕΚ
Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει το γκολ του επί της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ευχαρίστησε άπαντες για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του με ανάρτηση του στο instagram στην οποία έκανε like μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Βιερϊνία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες αργότερα έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την ανανέωση του και ευχαρίστησε άπαντες ενώ έτρεξε να πει με νόημα "Είμαι ακόμα εδώ".

Το μήνυμα και το ποστάρισμα του Πορτογάλου στο instagram συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια πρώην και νυν συμπαικτών του όπως μεταξύ άλλων οι Σέρχιο Ολιβέρια και Γιάννης Μιχαλίδης.

Ο Βιεϊρίνια έγραψε: "Ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη , Νοιώθω μεγάλη χαρά που θα συνεχίσω μαζί σας! Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ. Είμαι ακόμα εδώ".

Ανάμεσα στα χιλιάδες like ήταν όμως και αυτό του Γιάννη Μπουζούκη, του μέσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έχει κρύψει την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή. Κάτι που φαίνεται και όταν οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίπαλοι με τους δύο παίκτες να συνομιλούν για αρκετή ώρα πριν και μετά τα ματς.

ΠΑΟΚ: Το "είμαι ακόμα εδώ" του Βιεϊρίνια και το like του Μπουζούκη
TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ