ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα στα αριστερά για Γκαρσία και οι επιστροφές

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα με τη Λαμία
Ο Πάμπλο Γκαρσία στο Λαμία - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναζητά λύσεις στη μεσαία γραμμή ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια (03/12, 22:00), ετοιμάζει επιστροφές παικτών, ενώ έχει ένα σημαντικό δίλημμα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει σήμερα την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ομόνοια για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ξεκούρασε πολλούς από τους παίκτες του στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία και γνωρίζει ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Έτσι έχει ένα θέμα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Τσιγγάρα, Εσίτι και Νινούα να είναι οι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να του δώσουν λύσεις.

Το ενθαρρυντικό για τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που βγήκε αλλαγή στην Λαμία, με πόνους στην ποδοκνημική, αρχικά τουλάχιστον δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό και όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά στη διάθεση του.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ - ΣΒΑΜΠ

Ζήτημα υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Δημήτρη Γιαννούλη να ξεπερνά το ζήτημα με τον κορονοϊό, να επιστρέφει στις προπονήσεις το περασμένο Σάββατο, αλλά μοιάζει σχεδόν απίθανο να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Γκαρσία θα πρέπει και πάλι να επιλέξει ανάμεσα στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για να πάρει ανάσες και κάποιον από τους δεξιοπόδαρους ακραίους του αμυντικούς να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Το σίγουρο είναι ότι στην ενδεκάδα του Δικεφάλου απέναντι στην Ομόνοια θα επιστρέψουν ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που έπαιξε μόνο μισή ώρα στην Λαμία και ο Στέφαν Σβαμπ που και αυτός αγωνίστηκε ως αλλαγή για 20΄περίπου.

Ενδιαφέρον έχει και η θέση του τερματοφύλακα με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παίρνει την Κυριακή την πρώτη του συμμετοχή κάτω από την εστία, αφήνοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά από 16 επίσημα παιχνίδια με το Σέρβο βασικό.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ