ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το "αντίο" του Σαββίδη σε Πασχαλάκη και Βαρέλα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Φερνάντο Βαρέλα, τους αποχαιρέτησε και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον Δικέφαλο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Φερνάντο Βαρέλα αποχαιρέτησαν τον ΠΑΟΚ πριν από λίγες μέρες. Το δικό του "αντίο" είπε στους δύο ποδοσφαιριστές και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, επικοινώνησε με τους δύο παίκτες και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα: "Για όλα όσα έχετε προσφέρει και για την ανεξίτηλη ιστορία που γράψατε στον ΠΑΟΚ, οι πόρτες της ομάδας θα είναι για εσάς πάντα ανοιχτές" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Βαρέλα ανακοίνωσε ουσιαστικά την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο στο φινάλε των playoffs δηλώνοντας πως δεν θα ξεχάσει όσα έζησε στον ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης επιβεβαίωσε το τέλος του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, λίγες μέρες αργότερα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ από το 2017 έχοντας 178 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του Δικεφάλου σε 75 ματς. Ο Βαρέλα ανήκει στους Θεσσαλονικείς από το 2016 με 214 συμμετοχές, εννέα γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ