ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θλάση ο Ράφα Σοάρες, προλαβαίνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Ράφα Σοάρες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας | 21 Ιουλίου 2022
Ο Ράφα Σοάρες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας | 21 Ιουλίου 2022 INTIME

Ο Ράφα Σοάρες υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αγώνα ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα και η επιστροφή του στη δράση αναμένεται σε δύο εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το οδυνηρό 1-1 με την Λέφσκι στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ωστόσο πέρα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Ιούλιο, το ματς αυτό έφερε και μία απώλεια για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή αφορά τον Ράφα Σοάρες που άρχισε βασικός στο ματς της Τούμπας (κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας) αλλά έγινε αλλαγή στο 46' λόγω ενοχλήσεων, με τον παίκτη να κάνει μαγνητική και τον Δικέφαλο να κάνει γνωστό το Σάββατο πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί δικέφαλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει την πρεμιέρα της Super League, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 20-21 Αυγούστου.

Όσον αφορά στα της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου που έλαβε χώρα στη Νέα Μεσημβρία, ο Ολιβέιρα ακολούθησε κομμάτι του προγράμματος συνεχίζοντας την σταδιακή επανένταξή του, ο Μιχαηλίδης έχει ξεκινήσει τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ