ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στόχος η μοναξιά της κορυφής

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα INTIME

Ο ΠΑΟΚ με τρίποντο απέναντι στον Βόλο θα βρεθεί για πρώτη φορά μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τα παιχνίδια που έρχονται με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ, που άρχισε με ήττα στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πάτησε κορυφή την 5η αγωνιστική.

Σήμερα (17/10, 16.00, τηλεοπτική κάλυψη από Novasports Prime, ζωντανά από το SPORT24) απέναντι στον Βόλο ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία παίρνοντας ένα ακόμη τρίποντο, το πέμπτο στη σειρά, να μείνει μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για αυτό και το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας είναι πολύ σημαντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές που ξεκινούν… διαβολοβδομάδα με την Κοπεγχάγη να τους περιμένει την Πέμπτη στη Δανία και τον Ολυμπιακό την άλλη Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ με νίκη θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα πάει με ψυχολογία στα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν αλλά και το γεγονός ότι προέκυψε και νέο κρούσμα κορονοϊού μετά από αυτό με τον Χάρη Τσιγγάρα αφήνουν πολλά ερωτηματικά για τα πλάνα του προπονητή του Δικεφάλου.

Όλα δείχνουν πάντως ότι θα προσπαθήσει να διαχειριστεί κάποιους παίκτες ώστε να τους έχει φρέσκους σε αυτό το δύσκολο πακέτο αγώνων.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στα αριστερά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια και δεξιά ένας εκ των Τέιλορ και Ροντρίγκο -με τον τελευταίο επικρατέστερο- και στα στόπερ ο Φερνάντο Βαρέλα που θα φτάσει στις 200 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ένας από τους νεαρούς Μιχαηλίδης ή Μιχάι.

Μεσοεπιθετικά ο Καντουρί φαίνεται πως θα επιστρέψει μετά από δυο μήνες περίπου στην ενδεκάδα με τους Σβαμπ και Αουγκούστο κεντρικούς χαφ, τον Μπίσεσβαρ κοντά του και τον Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στην γραμμή κρούσης είναι πιθανό να σπάσει η σειρά που είχε τηρηθεί μέχρι τώρα και να ξεκινήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό Κάρολ Σβιντέρσκι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ