ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα επιστρέψει με προτάσεις ο Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι κοντρολάρει την μπάλα EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Πολωνίας και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο βασικό της στάδιο στην Ολλανδία. Με την επιστροφή του θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του

Η σεζόν τελείωσε μόλις χθες για τον Κάρολ Σβιντέρσκι μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Πολωνίας από τη συνέχεια του Euro 2020. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπαιξε και στα τρία παιχνίδια των Πολωνών στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα ξεκινήσει διακοπές. Ο Σβιντέρσκι αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου στο βασικό της στάδιο που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Ιουλίου στην Ολλανδία.

Το σημαντικό για τον Πολωνό είναι ότι με την επιστροφή του στις προπονήσεις του Δικεφάλου αναμένεται να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του που εκπνέει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που ενδεχόμενα θα προκύψουν μετά και την παρουσία του στο EURO αλλά και την καλή, σε στατιστικά, χρονιά που έκανε με τον ΠΑΟΚ.

Ήδη στην Ιταλία γράφεται ότι είναι πιθανό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Μπολόνια, που προσπάθησε να τον αποκτήσει και τον περασμένο Γενάρη, ενώ ο εκπρόσωπος του κοιτάζει και ομάδες στην Γερμανία όπου έχει καλές επαφές. Το χειμώνα μάλιστα ο Σβιντέρσκι βρέθηκε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πολύ κοντά στην Ουνιόν Βερολίνου, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφερε στον ΠΑΟΚ 4 εκατομμύρια για την απόκτηση του, πρόταση που δεν έγινε τελικά δεκτή.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του Σβιντέρσκι θα απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους του Δικεφάλου αυτό το καλοκαίρι. Στην Τούμπα δεν θέλουν να αφήσουν τον παίκτη να μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και να έχει το δικαίωμα σε μερικούς μήνες να συζητά ως ελεύθερος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έτσι αν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο δεν φτάσουν σε συμφωνία τότε θα σκεφτούν σοβαρά την παραχώρηση του.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει διερευνητικές επαφές στις οποίες δεν φάνηκε ότι θα είναι εύκολη η επέκταση του συμβολαίου του Πολωνού. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό αλλά και με το ρόλο του Σβιντέρσκι στο Δικέφαλο. Άλλωστε είναι ήδη γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά επιθετικό, τον οποίο μάλιστα προορίζει για βασικό την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ