ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση πριν από το τελευταίο φιλικό στην Κύπρο

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ στην Κύπρο INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις προπονήσεις του στην Λάρνακα και θα ολοκληρώσει την χειμερινή προετοιμασία του με το αυριανό φιλικό απέναντι στον Άρη Λεμεσού (4/12, 18:00, NOVASPORTS START, LIVE SPORT24.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο ολοκληρώθηκε, τουλάχιστον σε ότι αφορά στις προπονήσεις. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Δευτέρας (5/12, 18:00, NOVASPORTS START, LIVE SPORT24) τον Άρη Λεμεσού στο φιλικό που θα κλείσει και την παρουσία του στη Μεγαλόνησο και την Τρίτη θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Ούτε πάντως σε αυτή την τελευταία προπόνηση της χειμερινής προετοιμασίας δεν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Λευτέρης Λύρατζης που ανέβασε ρυθμούς αλλά συνέχισε με δικό του πρόγραμμα.

"To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Όσο η μία δούλευε πάνω στις στατικές φάσεις, η άλλη έκανε εξάσκηση στα τελειώματα και στη συνέχεια άλλαξαν ρόλους.

Ο Λευτέρης Λύρατζης για μία ακόμα μέρα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο και μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάριος Τσαούσης έμεινε στο ξενοδοχείο στα πλαίσια της διαχείρισης του παίκτη μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Την Δευτέρα (05.12) στις 18:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού στο 'Αντώνης Παπαδόπουλος' και την Τρίτη (06.12) θα επιστρέψει στην Ελλάδα" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ