ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ο Λύρατζης, αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Λεύτερης Λύρατζης
Ο Λεύτερης Λύρατζης EUROKINISSI

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις αφού συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την Τρίτη (27/9) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει την επιστροφή των διεθνών, γνωρίζοντας ωστόσο ότι θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Το πιο σημαντικό είναι ο τραυματισμός του Μπράντον Τόμας στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό αλλά δεν είναι και το μοναδικό. Και αυτό διότι φαίνεται ότι και ο Λευτέρης Λύρατζης δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί να κάνει νέες εξετάσεις.

Το πρόβλημα του, που ξεκίνησε από το χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι, δεν τον έχει αφήσει, γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου. Έτσι θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική για να φανεί η κατάσταση του.

Σε περίπτωση που δεν είναι στο 100% για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και με τον Βιεϊρίνια να κάνει, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στην Κρήτη, ο Λουτσέσκου θα πρέπει να ψάξει λύσεις στον Ζόαν Σάστρε που από την αρχή της σεζόν είναι εκτός των βασικών επιλογών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ