ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα βρίσκει με Καντουρί για νέο τριετές (2+1) συμβόλαιο

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για το Europa League με την Αϊντχόφεν | 26 Νοεμβρίου 2020
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για το Europa League με την Αϊντχόφεν | 26 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI

Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά αναμένεται να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Καντουρί, που εκτός απροόπτου θα καταλήξουν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις με την πλευρά του Μαροκινού επιτρέπουν αισιοδοξία ότι τελικά θα υπάρξει οριστική συμφωνία και η συνεργασία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει στον Ελ Καντουρί συμβόλαιο αρχικής διάρκειας δύο χρόνων που θα μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμη με βάση τις συμμετοχές του παίκτη. Η διάρκεια του συμβολαίου και κυρίως ο ορίζοντας τριετίας που του προτείνει ο ΠΑΟΚ ικανοποιεί τον Ομάρ Ελ Καντουρί που θα πρέπει να αποδεχθεί ωστόσο μια, μικρή έστω, μείωση στις ετήσιες αποδοχές του, σε σχέση με τα χρήματα που του απέφερε το συμβόλαιο που εκπνέει στο τέλος του μήνα.

Ο Μαροκινός που βρέθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν ένα βήμα πριν από την έξοδο του από τον Δικέφαλο, έχει δηλώσει δημόσια πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα καθώς η οικογένεια του είναι ικανοποιημένη από τις συνθήκες ζωής στη Θεσσαλονίκη.

Λογικά δεν θα προκύψουν απρόοπτα στις τελικές διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ