ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά στα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει Παναιτωλικού

Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ θέλει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (18:15) να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και με τους τρεις βαθμούς να πάρει και ψυχολογία ενόψει του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της χρονιάς την Κυριακή με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (18:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και με τους τρεις βαθμούς να πάρει και ψυχολογία ενόψει του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της χρονιάς την Κυριακή (26/9) με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος δίνει δεύτερο στη σειρά εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μετά την Τρίπολη αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη που πέτυχε στον αγώνα με τον Αστέρα και να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα (20/9).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει μαζί του τον Βιεϊρίνια που θα προσπαθήσει να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ένωση, τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Ίνγκασον και Κρέσπο, αλλά και τους Ροντρίγκο και Καγκάβα που έμειναν εκτός εξαιτίας των περιορισμών στις θέσεις των ξένων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει να δίνει από την ομάδα του την ίδια αποφασιστικότητα και τη θέληση για τη νίκη που έδειξε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και θα την παρατάξει πάνω κάτω με με την ίδια… συνταγή. Το γεγονός ότι ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΚ στην Τούμπα δημιουργεί κάποια ζητήματα διαχείρισης, ωστόσο με την ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών, σε μια δύσκολη έδρα, να είναι μεγάλη δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια κινήσεων.

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Τα βασικά ερωτηματικά που υπάρχουν σχετικά με την ενδεκάδα είναι κυρίως για το αν ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιον από τους κεντρικούς του χαφ ή αν θα ξεκινήσει το δίδυμο Κούρτιτς, Σβαμπ και ποιος από τους Μίτριτσα ή Μουργκ θα δώσει φανέλα βασικού στον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Στα μετόπισθεν τα πράγματα μοιάζουν δεδομένα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που προέρχεται από δυο πολύ καλές εμφανίσεις θα είναι στην εστία. Οι απουσίες στην άμυνα οδηγούν στο σχήμα με Τέιλορ και Σίντκλεϊ στα δυο άκρα και τον Βαρέλα με έναν εκ των Μιχαηλίδη η Μιχάι στα στόπερ (με τον πρώτο να ταιριάζει καλύτερα ως αριστεροπόδαρος στη θέση του Κρέσπο).

Στα χαφ οι βασικοί Κούρτιτς και Σβαμπ είναι διαθέσιμοι, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον για το αν ο Λουτσέσκου δώσει ανάσες σε έναν από τους δυο ξεκινώντας τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Αν είναι στην ενδεκάδα ο Βραζιλιάνος θα παίξει πιθανότατα στο πλευρό του Αυστριακού. Τα δίδυμα που χρησιμοποίησε ήταν Σβαμπ – Αουγκούστο στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ, Κούρτιτς- Εσίτι στο Γιβραλτάρ και Κούρτιτς- Σβαμπ στην Τρίπολη.

Στην κορυφή της επίθεσης εναλλάσσονται από παιχνίδι σε παιχνίδι Σβιντέρσκι και Άκπομ – χωρίς κάποιος από τους δύο να δείχνει σε καλή κατάσταση- με τον Άγγλο να έχει σειρά να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Στην τριάδα πίσω από τον φορ λογικά θα επανέλθει ο Ζίβκοβιτς και το θέμα είναι ποιος θα μείνει εκτός. Ο Μπίσεσβαρ φαίνεται να μην έχει αντικαταστάτη στο "δέκα", έτσι το πιο πιθανό είναι ένας από τους Μίτριτσα -που είναι ακόμη ανέτοιμος- και Μουργκ -που έχει αγωνιστεί βασικός στα δεξιά και στα 3 τελευταία παιχνίδια- να δώσει τη θέση του στο Σέρβο.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ