ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Ραχμάν Μπάμπα

Ο Ραχμάν Μπάμπα πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - Λαμία για την Super League Interwetten.
Ο Ραχμάν Μπάμπα πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Οι όροι της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για τον Ραχμάν Μπάμπα, η επιθυμία παραμονής του παίκτη στην Τούμπα και το οικονομικό που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ενδεχόμενη παραμονή του Γκανέζου αμυντικού.

Ο Ραχμάν Μπάμπα στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν η επόμενη σεζόν θα με βρει εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις κι ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, πως θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ" είπε ο Γκανέζος αμυντικός.

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του; Πρώτα από όλα ο δανεισμός του από την Τσέλσι έχει συγκεκριμένους όρους. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μπάμπα για 5 μήνες μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να πληρώσει "ενοίκιο" για τον παίκτη και με τους Άγγλους να πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Γκανέζου δεν μπήκε στη συμφωνία του δανεισμού του, ωστόσο υπήρξε μια πρόβλεψη που λέει πως εφόσον ο ΠΑΟΚ και ο Μπάμπα επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους αυτό μπορεί να γίνει με καθεστώς δανεισμού και την επόμενη σεζόν. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που το συμβόλαιο του με την Τσέλσι επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο Δικέφαλο

Όσα είπε ο Μπάμπα για συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει είναι γεγονός, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη είναι πρόωρο για την ώρα να θεωρηθεί κάτι δεδομένο. Και αυτό διότι εφόσον ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Γκανέζο θα πρέπει να συζητηθούν οι οικονομικοί όροι που θα ισχύσουν για την επέκταση της παραμονής του στην Τούμπα για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο. Προφανώς θα πρέπει να γίνουν νέες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του κάτι που θα γίνει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Από την στιγμή πάντως που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στην Τούμπα, εύκολα ή δύσκολα θα προκύψει συμφωνία με την Τσέλσι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον κρατήσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ