ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον ακραίο αμυντικό

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον ακραίο αμυντικό
Ο Φεράρι στον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ που έγινε στη Ριζούπολη EUROKINISSI

Τι ψάχνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να καλύψουν το κενό που άφησε η παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στα άκρα της άμυνας του Δικεφάλου, ο μπαλαντέρ Βιεϊρίνια και ο Φεράρι που… περιμένει.

Μία εβδομάδα περίπου μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς για το Δημήτρη Γιαννούλη και το θέμα του αντικαταστάτη του παραμένει ανοικτό.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κρατούν στο… συρτάρι την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι του Βόλου-παρά το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ανάψει εδώ και αρκετές ημέρες το πράσινο φως για την απόκτησή του- και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό με τις αναζητήσεις τους πάντως να μην αφορούν αποκλειστικά το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΙ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Και αυτό διότι φαίνεται πως δεν αποκλείεται η κίνηση που αναμένεται να γίνει και μάλιστα άμεσα να αφορά ένα δεξί μπακ, με τη λογική ότι λύσεις στα αριστερά μπορεί να δώσει και ο Βιεϊρίνια, όπως έκανε τις δύο σεζόν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ο Πάμπλο Γκαρσία προτιμά να χρησιμοποιεί τον αρχηγό του στα δεξιά και να τοποθετεί αριστερά τον Ροντρίγκο όταν οι δυο τους συνυπάρχουν στην ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Όλα αυτά δημιουργούν νέα δεδομένα στην απόκτηση ενός ακόμη ακραίου αμυντικού που αναμένεται να…τρέξει τις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή η καθυστέρηση ακυρώνει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που είχε η περίπτωση του Φεράρι και δεν ήταν άλλο από τη δυνατότητα του Αργεντίνου να προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και να δώσει ένα ακόμη εργαλείο στον προπονητή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ