ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με το ιατρικό επιτελείο

Ο Ιβάν Σαββίδης από παρουσίαση σε εκδήλωση
Ο Ιβάν Σαββίδης από παρουσίαση σε εκδήλωση IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ και ζήτησε προτάσεις για την δημιουργία ενός εξειδικευμένου κέντρου και αναβάθμιση των ιατρικών εγκαταστάσεων στη Νέα Μεσημβρία.

Η τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου καθηγητές Περικλή Παπαδόπουλο, Ιωάννη Γιγή, Κωνσταντίνο Δίτσιο, τον επικεφαλής γιατρό του αγωνιστικού τμήματος Γιάννη Ράλλη και τον συνεργάτη του Θεοχάρη Κυριακίδη, δείχνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται μόνο με τις μεταγραφές.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου ευχαρίστησε τους γιατρούς για την πολύτιμη συμβολή τους την προηγούμενη περίοδο και ζήτησε τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει επιπλέον σε τεχνολογία και εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση τραυματισμών.

Συζητήθηκε ακόμη και η προοπτική να δημιουργηθεί ένα εξειδικευμένο κέντρο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση των υπαρχουσών ιατρικών εγκαταστάσεων στο προπονητικό του Συλλόγου.

Επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη όπως τόνισε χαρακτηριστικά είναι να υπάρχουν στην ομάδα "ακόμη περισσότερα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προλαμβάνονται προβλήματα ή όταν αυτά προκύπτουν να αποκαθίστανται στο μικρότερο δυνατό χρόνο".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ