ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο του Δικεφάλου ο 26χρονος γκολκίπερ Ντομινίκ Χλάντουν σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ο Ντόμινικ Χλάντουν από την Πολωνία
Ο Ντόμινικ Χλάντουν από την Πολωνία PRINT SCREEN

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση γκολκίπερ το καλοκαίρι και σύμφωνα με τους Πολωνούς υπάρχει ενδιαφέρον για τον 26χρονο γκολκίπερ Ντομινίκ Χλάντουν.

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί δεδομένα για την απόκτηση ενός γκολκίπερ καθώς τόσο η παρουσία του Πασχαλάκη όσο και του Ζίβκοβιτς την επόμενη σεζόν στον Δικέφαλο είναι στον αέρα αν όχι δεδομένο πως και οι δύο θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη θέση και το πρώτο εξ αυτών είναι του 26χρονου Πολωνό τερματοφύλακα, Ντομινίκ Χλάντουν (1.90μ) σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, στην εκπομπή Transfer Window είπε πως ο Δικέφαλος έχει ενδιαφερθεί για τον 26χρονο τερματοφύλακα της Ζαγκλέμπια σημειώνοντας πως για την απόκτηση του ενδιαφέρεται και η Λεχ Πόζναν.

Ο Πολωνός ανέφερε: "Το επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ