ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Ντομπέ μετά το "φρένο" στον Δώνη

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Ντομπέ μετά το "φρένο" στον Δώνη
Ο Ζαν-Λουκ Ντομπέ PRINT SCREEN

Στο κάδρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 26χρονος ακραίος επιθετικός της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Ζαν Λουκ Ντομπέ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του μετά την απόσυρση του δανεισμού του Τάσου Δώνη.

Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Ζαν Λουκ Ντομπέ, αποτελεί μία από τις εναλλακτικές περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που ο Δικέφαλος αποσύρθηκε από τον δανεισμό του Τάσου Δώνη έχει "ενεργοποιήσει" μια λίστα με ακραίους επιθετικούς.

Σ' αυτή τη λίστα υπάρχει και το όνομα του 26χρονου Γάλλου. Φυσικά, εκτός από τον Ντομπέ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που θα αποτελέσουν τη δεξαμενή από την οποία ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει επιλογές για την επιθετική του γραμμή. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για τουλάχιστον δύο μεσοεπιθετικούς.

Ο Ντομπέ έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν 32 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και 14 ασίστ με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ο Γάλλος έχει περάσει μεταξύ άλλων από τη Σταντάρ Λιέγης και τη Γάνδη, με την οποία σημείωσε τέσσερα γκολ και εννέα ασίστ σε 40 αγώνες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ