ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία η προετοιμασία το διάστημα 12-26 Ιουλίου

Οι Σβιντέρσκι, Βαρέλα και Σβαμπ στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ
Οι Σβιντέρσκι, Βαρέλα και Σβαμπ στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αλλαγή στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας που θα γίνει στο Άπελντοορν από τις 12 μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει και πάλι στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία καθώς η αλλαγή στις ημερομηνίες των ευρωπαϊκών του παιχνιδιών άλλαξε όλο τον προγραμματισμό. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την αλλαγή πλάνων.

"Φαίνεται πως καλοκαίρι χωρίς Ολλανδία δεν γίνεται! Η αλλαγή δεδομένων γύρω από τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League έφερε ντόμινο εξελίξεων και η αρχική κράτηση του ΠΑΟΚ για την Αυστρία έπρεπε να τροποποιηθεί.

Έτσι, γι’ ακόμα μία χρονιά ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, επιστρέφοντας στο γνώριμο Άπελντοορν.

Η προαγωγή του ΠΑΟΚ από τον δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, έδωσε τη δυνατότητα στον Δικέφαλο να προσαρμόσει το πρόγραμμά του. Η πρώτη προπόνηση πήγε από τις 22.06 στις 29.06 και η αναχώρηση για προετοιμασία πήγε από τις 29.06 στις 12.07. Το γεγονός αυτό έθεσε το Das Sieben στο Τιρόλ της Αυστρίας εκτός πλάνων λόγω διαθεσιμότητας. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα επιστρέψει στο Bilderberg Hotel De Keizerskroon του Άπελντοορν, όπου και θα παραμείνει από τις 12 ως τις 26 Ιουλίου.

Η Onside, η επίσημη συνεργάτης του ΠΑΟΚ σε θέματα προετοιμασίας, κινήθηκε ταχύτητα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Δικέφαλος να επαναπρογραμματίσει το καλοκαιρινό του camp, ρυθμίζοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

H Onside είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται σε ανάλογα project και συνεργάζεται με πολλές μεγάλες ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, η Γκλάντμπαχ και η Σταντάρ Λιέγης.

Η εταιρεία έχει έδρες στη Γερμανία, την Ισπανία και την Αυστρία τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια διοργάνωσε 151 βασικά στάδια προετοιμασίας, 337 φιλικούς αγώνες και εννιά φιλικά τουρνουά και θα είναι εκεί με την εμπειρία της να καλύψει τις απαιτήσεις του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ