ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η τελευταία προπόνηση της σεζόν

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονούνται ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ για το Conference League.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονούνται ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον τελικό την Παρασκευή (20/5) το πρωί στο γήπεδο του και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του το πρωί στην Τούμπα και στη συνέχεια μαζί με τον Βιεϊρίνια θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να έχει όλους, πλην του Μιχαηλίδη ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους και δοκιμάζει σχήματα ενόψει του μεγάλου τελικού.

"Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην τακτική προσέγγιση.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Μοναδικός απών ο Γιάννης Μιχαηλίδης που κάνει θεραπείες και συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Παρασκευή (20.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας για τελευταία φορά πριν τον μεγάλο τελικό και το απόγευμα η αποστολή θ’ αναχωρήσει με τσάρτερ για Αθήνα.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15′ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 13:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια , την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ