ΠΑΟΚ

Επίσημο: Από τον ΠΑΟΚ στη Νυρεμβέργη ο Όλαφ Ρέμπε

Ο Όλαφ Ρέμπε με τη φόρμα του ΠΑΟΚ
Ο Όλαφ Ρέμπε με τη φόρμα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Όλαφ Ρέμπε είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, επιστρέφοντας στη Γερμανία μετά από την ολιγόμηνη παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του και ο ίδιος έκανε και δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι θέλει να συμβάλει με την εμπειρία του στο σχέδιο και την προοπτική της νέας του ομάδας.

Μετά από λίγους μήνες στον ΠΑΟΚ, ο Όλαφ Ρέμπε αποτελεί παρελθόν (παραιτήθηκε πριν από μερικές ημέρες), συνεχίζοντας την καριέρα του στη Νυρεμβέργη. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαρτίου την πρόσληψη του 41χρονου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στη Bundesliga.

Αυτή την στιγμή, η Νυρεμβέργη είναι στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Zweiteliga, όπερ και σημαίνει πως ο Όλαφ Ρέμπε αναλαμβάνει το χτίσιμο της ομάδας με φόντο την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Νυρεμβέργης για την πρόσληψή του, είπε πως "το να αναλάβω τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου είναι κάτι που με ικανοποιεί γιατί υπάρχει ένα ξεκάθαρο και μακρόπνοο πλάνο. Θέλω να συμβάλλω με την εμπειρία μου και να βοηθήσω στη μελλοντική προοπτική της Νυρεμβέργης, βάσει του σχεδίου που έχει θεσπιστεί από τη διοίκηση".

Από τον ΠΑΟΚ διευκρινίζουν ότι η συμφωνία του Ρέμπε με τη γερμανική ομάδα αφορά στην επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί το γεγονός ότι ο Γερμανός αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν. Άλλωστε και η Νυρεμβέργη στην ανακοίνωση της τονίζει ότι ο Ρέμπε τερμάτισε την συνεργασία του με το Δικέφαλο και πως πολύ σύντομα θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα τους.

Είτε λοιπόν φύγει σήμερα, είτε αύριο είτε σε λίγες εβδομάδες η ουσία είναι ο Ρέμπε αποχωρεί από την Τούμπα πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο παρουσίας σε αυτή.

Και αυτό που θα πρέπει να κάνει πλέον ο Δικέφαλος είναι να βρει -και αν το έχει ήδη κάνει να ανακοινώσει- τον αντικαταστάτη του. Τα ανοικτά θέματα για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν είναι πολλά και δεν χωρούν καθυστερήσεις.

Η Νυρεμβέργη θα είναι ο τρίτος γερμανικός σταθμός της καριέρας του Ρέμπε, μετά τη Βέρντερ Βρέμης και τη Βόλφσμπουργκ. Θυμίζουμε ότι πριν ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, εργαζόταν στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της Χάντερσφιλντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ