ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για Φάμπιο Μαρτίνς

Famalicao's Fabio Martins celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP)
Famalicao's Fabio Martins celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between FC Famalicao and FC Porto in Famalicao, Portugal, Wednesday, June 3, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP) AP

Ο 29χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Φάμπιο Μαρτίνς, αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που προσπαθούν να κλείσουν έναν μεσοεπιθετικό πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες ενεργοποιήθηκε και πάλι η λίστα του Ζοζέ Μπότο προκειμένου να αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός.

Ο Πορτογάλος Φάμπιο Μαρτίνς είναι ένας από τους παίκτες που φαίνεται να απασχολούν τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ο 29χρονος που αγωνίζεται στα Εμιράτα και στην Αλ Γουάντα είχε προταθεί πριν από μήνες στον ΠΑΟΚ που επανεξέταζει πλέον την περίπτωση του.

Ο Μαρτίνς που δεν έχει αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εκτός από το πορτογαλικό βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία και ποιο συγκεκριμένα Αλ Σαμπάμπ με δανεισμό και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Αλ Γουάντα που κατέβαλε 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Στις αρχές του καλοκαιριού είχε δείξει διάθεση να επιστρέψει στην Ευρώπη και το όνομα του ήταν από τότε στις λίστες του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο 29χρονος δεν είναι κλασσικό δεκάρι αλλά ένας αριστερός εξτρέμ που έχει τη δυνατότητα να συγκλίνει προς τον άξονα. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνει για παράδειγμα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ωστόσο είναι πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός και λογικά καλύπτει τις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί πως σκοπεύει να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και το θέμα είναι αν ο Δικέφαλος προλαβαίνει να ολοκλήρωση μια τέτοια κίνηση δυο 24ωρα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ