ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει σκορ πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΛ

Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα EUROKINISSI

Το κύπελλο αποτελεί ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ που μπαίνει στην διοργάνωση με το μυαλό και στα ντέρμπι που ακολουθούν στο πρόγραμμα του. Ψάχνει σκορ πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα στην Τούμπα την ΑΕΛ στον πρώτο, μεταξύ τους, αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το γεγονός ότι στο πρόγραμμα του Δικεφάλου ακολουθούν δύο μεγάλα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή και τον Ολυμπιακό στο «Καραισκάκης» την Τετάρτη, βάζει στο σκεπτικό του Πάμπλο Γκαρσία το ενδεχόμενο να δοθούν ανάσες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Έτσι λογικά θα μείνει στον πάγκο ο Βιεϊρίνια και πιθανότατα ο Σβαμπ. Ο Ζίβκοβιτς θα παραμείνει στην εστία με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ροντρίγκο και Περέιρα στα δύο άκρα και τον Ίνγκασον, που επιστρέφει από τιμωρία, με τον Βαρέλα στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Καντουρί που και αυτός έχασε λόγω καρτών τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη μαζί με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και τον Ουάρντα σε ρόλο επιτελικό.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κρμέντσικ, καθώς ο Σβιντέρσκι έμεινε εκτός αποστολής, έχοντας στα άκρα βοήθειες από τους Τζόλη και Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να πάρει ένα σκορ που αν δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση, να του δίνει προβάδισμα, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και αν μπορεί να το πετύχει, χωρίς να ξοδέψει πολλές δυνάμεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ