ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει μπακ στην Bundesliga, στη λίστα ο Βίλεμς

Ο Τζέτρο Βίλεμς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς της Premier League
Ο Τζέτρο Βίλεμς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε ματς της Premier League Ⓒ 2019 OWEN HUMPHREYS/ASSOCIATED PRESS

Στην Γερμανία επικεντρώνονται οι αναζητήσεις του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας, με τον διεθνή Ολλανδό ακραίο αμυντικό, Τζέτρο Βίλεμς, να είναι το νέο όνομα μετά από τον Γουίλιαμ της Βόλσφμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Όλαφ Ρέμπε ψάχνει ακραίο αμυντικό στη Γερμανία για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία που επικαλείται ρεπορτάζ της "BILD" ο Δικέφαλος ασχολείται, εκτός των άλλων περιπτώσεων και με τον Τζέτρο Βίλεμς, τον διεθνή Ολλανδό ακραίο αμυντικό που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να καλύψει τις απαιτήσεις του διεθνή Ολλανδού αμυντικού. Ο 26χρονος μπακ με καριέρα σε Αϊντχόφεν, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Νιούκαστλ συνεχίζει να διατηρεί υψηλό κασέ δεδομένου ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Και αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι πριν από έναν χρόνο περίπου υπέστη ρήξη συνδέσμων. Ο σοβαρός τραυματισμός του ανάγκασε την Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν δανεικός και είχε κερδίσει φανέλα βασικού να κάνει πίσω και να μην αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το buy out στο συμβόλαιο δανεισμού του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε οριστεί στα 11 εκατομμύρια ευρώ Σε ότι αφορά στον Βραζιλιάνο Γουίλιαμ της Βόλφσμπουργκ που και αυτός προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και ρήξη συνδέσμου, ο ΠΑΟΚ δεν "παίζει" μόνος του καθώς και η Σάλκε κινείται για την απόκτηση του και λογικά έχει προβάδισμα έναντι του Δικεφάλου.

ΚΑΙ Ο ΦΕΡΑΡΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Όσο πάντως οι αναζητήσεις του Δικεφάλου στη Γερμανία παραμένουν ατελέσφορες τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να καταλήξει ο ΠΑΟΚ στον Φράνκο Φεράρι του Βόλου που ήταν εξ αρχής στις βασικές επιλογές για την αντικατάσταση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Photo Credits: Owen Humphreys/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ