ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κρέσπο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άνχελ Κρέσπο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την Super League
Ο Άνχελ Κρέσπο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Άνχελ Κρέσπο έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και την Τρίτη θα αποφασιστεί αν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Άνχελ Κρέσπο είναι το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Ο Ισπανός στην κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους καθώς η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή, τελευταία πριν την αναχώρηση της αποστολής, προπόνηση.

"Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έφυγε, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχεται. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε το πρώι της Δευτέρας (25.01) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και κόντρα στην ΑΕΚ, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Όπως δήλωσαν και οι πρωταγωνιστές, άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά καθώς δεν υπάρχει χρόνος.

Το σερί αγώνων του Γενάρη συνεχίζεται και φέρνει τη δεύτερη μάχη του μήνα με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην έδρα των Ερυθρόλευκων.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (25.01) με τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης με δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Ο Χοσέ Κρέσπο , που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον τετρακέφαλο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε κι αυτός το πρόγραμμά του με θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα.

Την Τρίτη (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία» αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ