ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόβα τελικού στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό

Ο Στέφαν Σβαμπ σε παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Στέφαν Σβαμπ σε παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ με το μυαλό στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις νίκες και να διασφαλίσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Το αποψινό τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (20:00, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) μπορεί να αποτελέσει μια πρόβα ενόψει του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον φυσικά και υπάρχει. Το αρνητικό σερί που έχει ο ΠΑΟΚ χωρίς νίκη έχει βάλει σε άμεση αμφισβήτηση την κατάκτηση της 2ης θέσης, που αποτελεί μίνιμουμ στόχο γοήτρου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αν ο Δικέφαλος δεν κερδίσει, κινδυνεύει να τερματίσει ακόμη στην 4η θέση στην τελική κατάταξη.

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως δεν μπορεί παρά να βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με τον τελικό του Σαββάτου που κρίνει έναν τίτλο.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε στο "Καραϊσκάκης" ότι θέλει να δώσει ρυθμό στους ποδοσφαιριστές του που επιστρέφουν από τραυματισμό. Απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ και λογικά θα κάνει το ίδιο και σήμερα από την στιγμή που θεωρητικά – καθώς δεν ανακοινώθηκε αποστολή- έχει στη διάθεση του Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Αουγκούστο, Ζαμπά και Ολιβέιρα. Σε κάποιους από αυτούς θα δώσει χρόνο σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ κάποιους θα τους προφυλάξει για να μη ρισκάρει την συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό.

Από την άλλη πλευρά ο Λουτσέσκου θα πρέπει να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ και καιρό στα «κόκκινα» όπως ο Ίνγκασον και ο Κούρτιτς.

Λογικά ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια τον Σάστρε και τον Τσαούση στα δυο άκρα της άμυνας και στο κέντρο της άμυνας τους Βαρέλα και Κρέσπο.

Στα χαφ αν μείνει εκτός ο Κούρτιτς τότε το δίδυμο θα αποτελείται από τους Σβαμπ και Τσιγγάρα. Στην τριάδα των μεσοεπιθετικών μπορούν να ξεκινήσουν Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ με τον Ζίβκοβιτς πιθανότατα στο δεξί φτερό. Υπάρχει και ο Λέο Ζαμπά και που και αυτό έλειπε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στην κορυφή της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ένας από τους Άκπομ και Τσόλακ, με τον Άγγλο να έχει το προβάδισμα, ενώ κάποια στιγμή θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στον και στον Νέλσον Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ