ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτες επαφές με Καντουρί

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Ο Ελ Καντουρί / (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Ομάρ Ελ Καντουρί προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος της φετινής σεζόν

Ανάμεσα στα θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ είναι και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που εκπνέουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός που βρέθηκε δύο φορές μέχρι τώρα ένα βήμα πριν από την αποχώρηση του από την Τούμπα έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Όλαφ Ρέμπε για την ανανέωση του συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και λογικά θα πρέπει να αναμένονται πιο έντονες διαπραγματεύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι οι ανακατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και η αλλαγή σχηματισμού που εφαρμόζει πλέον ο Φερέιρα έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ομάρ Ελ Καντουρί και αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κράσνονταρ. Όπως επίσης μοιάζει δεδομένο ότι ενώ το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα συζητούσαν προτάσεις για την παραχώρηση του τώρα δεν έχουν καμία διάθεση να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ