ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προτάθηκε αλλά δεν απασχολεί ο Ολιβέιρα

Ο Ολιβέιρα από παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό | 4 Απριλίου 2021
Ο Ολιβέιρα από παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό | 4 Απριλίου 2021 EUROKINISSI

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του 29χρονου δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Μπορεί για την ώρα ο ΠΑΟΚ να μην έχει πραγματοποιήσει ακόμη την πρώτη του μεταγραφική κίνηση, ωστόσο προτάσεις καταφθάνουν σωρηδόν στα γραφεία του Δικεφάλου στην Τούμπα και αφορούν κυρίως σε επιθετικούς αλλά και εξτρέμ.

Από αυτές που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να απασχολεί, έντονα τουλάχιστον, την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε με το κασέ του κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ μοιάζει δύσκολο να γίνει κίνηση για τον 29χρονο επιθετικό.

Η περίπτωση του Γκιγιέρμο Βαρέλα της Κοπεγχάγης

Ένα ακόμη ποδοσφαιριστής που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ είναι και ο Γκιγιέρμο Βαρέλα. Ο 28χρονος Ουρουγουανός ακραίος που αγωνίστηκε δανεικός από την Κοπεγχάγη στην Ντιναμό Μόσχας έχει συμβόλαιο με τους Δανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο δεν φαίνεται να υπολογίζεται.

Στην Ντιναμό, που έχει οψιόν αγοράς για να αποκτήσει τα δικαιώματα του έκανε 21 παιχνίδια φέτος. Ούτε πάντως στην περίπτωση του Βαρέλα φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη διάθεση από τον ΠΑΟΚ να ασχοληθεί ενεργά.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ