ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του κατά του διαχωρισμού για την είσοδο στα γήπεδα

Πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ πριν από το ευρωπαϊκό ματς με την Μποέμιανς | 12 Αυγούστου 2021
Πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ πριν από το ευρωπαϊκό ματς με την Μποέμιανς | 12 Αυγούστου 2021 INTIME

Οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας λίγη ώρα πριν το ματς του Δικεφάλου με την Μποέμιανς, θέλοντας να στείλουν μήνυμα κατά του διαχωρισμού για την είσοδο στα γήπεδα.

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς (νίκη με 2-1 για τους Ιρλανδούς στο πρώτο ματς) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, μερίδα οργανωμένων φίλων του Δικεφάλου έκανε πορεία με αφετηρία το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.

Το κίνητρό τους έχει να κάνει με την δυσαρέσκειά τους για τις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων όσον αφορά στην είσοδο στα γήπεδα αλλά για το νέο αθλητικό νόμο που επαναφέρει το ιδιώνυμο.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για την όλη κατάσταση, έχουν ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να πάρουν θέση στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας για το ματς με την Μποέμιανς, με την Θύρα 4 που τους φιλοξενεί παραδοσιακά, να παραμένει κλειστή για την εν λόγω αναμέτρηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ