ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πόκερ με τη ΛΑΣΚ για τον Μουργκ

ΠΑΟΚ: Πόκερ με τη ΛΑΣΚ για τον Μουργκ
INTIME SPORTS

Η ΛΑΣΚ αρνείται να αναλάβει το συμβόλαιο του Τόμας Μουργκ με τον ΠΑΟΚ που φτάνει στις 500 χιλιάδες ευρώ. Προτείνουν τον δανεισμό του και ρήτρα που θα εξαρτάται από την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την ΛΑΣΚ Λίντσερ για τον Τόμας Μουργκ είναι προχωρημένες ωστόσο δεν είναι και εύκολες. Οι Αυστριακοί δεδομένα ενδιαφέρονται για τον συμπατριώτη τους ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν το συμβόλαιο του με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν στις 500 χιλιάδες ευρώ και έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους.

Έτσι το πιθανότερο σενάριο για να επέλθει συμφωνία, σύμφωνα και με όσα γράφονται στην Αυστρία είναι να παραχωρηθεί ως δανεικός για την επόμενη σεζόν με την Λίντσερ να αναλαμβάνει ένα μέρος του συμβολαίου και τον ΠΑΟΚ το υπόλοιπο. Το επόμενο καλοκαίρι η Λίντσερ θα εξαγοράσει τα δικαιώματα του Μουργκ με το ποσό που θα πληρώσει να εξαρτάται από την ευρωπαϊκή της συμμετοχή και αν είναι ανάλογο με την διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει.

Τα αυστριακά δημοσιεύματα τονίζουν πως το γραφείο που εκπροσωπεί τον Τόμας Μουργκ έχει ήδη φέρει έναν ποδοσφαιριστή στην ΛΑΣΚ και έχει και άλλους δυο παίκτες στο ρόστερ της από τις προηγούμενες σεζόν κάτι που δείχνει και τις καλές σχέσεις των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ