ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs μειώθηκαν σε 7 ομάδες

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Φέγενορντ - ΠΑΟΚ
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Φέγενορντ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Τρία ζευγάρια και ένας σύλλογος είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa Conference League, αν αποκλείσει την Μποέμιανς.

Η UEFA έκανε γνωστά τα υπογκρούπ της κλήρωσης των playoffs του Europa Conference League που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (15:00) και στο οποίο θα μπει και το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς.

Αρχικά, ο Δικέφαλος είχε 33 πιθανούς αντιπάλους, ωστόσο ύστερα από τον καθιερωμένο διαχωρισμό της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τη διευκόλυνση της κλήρωσης, οι υποψήφιοι αντίπαλοί του μειώθηκαν σε 7.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς μπήκε στους ισχυρούς του 4ου υπογκρουπ και στην κληρωτίδα των ανίσχυρων βρίσκονται 3 ζευγάρια και ένας σύλλογος. Αυτοί είναι οι:

  • Έλφσμποργκ (Σουηδία) - Βέλεζ (Βοσνία)
  • Ράκοβ (Πολωνία) - Ρούμπιν (Ρωσία)
  • Χιμπέρνιαν (Σκωτία) - Ριέκα (Κροατία)
  • Ουνιόν (Γερμανία)

Για να φτάσει μέχρι τα playoffs, ο ΠΑΟΚ καλείται να αποκλείσει τους Ιρλανδούς στον 3ο προκριματικό γύρο σε παιχνίδια που διεξάγονται την Τρίτη 3 Αυγούστου (19:45) και την Πέμπτη 12 Αυγούστου (22:00). Οι πρώτοι αγώνες των playoffs είναι προγραμματισμένοι για την Πέμπτη 19 Αυγούστου και οι ρεβάνς για την Πέμπτη 26 του μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ