ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιθανή η παρουσία του Σαββίδη στη σύσκεψη των προέδρων μέσω τηλεδιάσκεψης

Ο Ιβάν Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης INTIME

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί στενά όλες τις καυτές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης, στη σύσκεψη των έξι ομάδων που παίρνουν μέρος στα playoffs. Έχει ήδη πει "ναι" ο Αλαφούζος, αναμονή για Μαρινάκη και Μελισσανίδη.

Η ώρα της... κρίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο πλησιάζει, αφού την ερχόμενη Δευτέρα (27/03) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ομοσπονδίας στα γραφεία της ομοσπονδίας ανάμεσα στον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ και τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League.

Βασικό θέμα συζήτησης είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν από εδώ και πέρα τα ματς στις 9 εναπομείνασες αγωνιστικές, που αποτελεί και την πιο "καυτή πατάτα" των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων να παίρνουν ο ένας μετά τον άλλο θέση στο επίμαχο ζήτημα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να εκπροσωπηθεί σε αυτό το σημαντικό μίτινγκ από τον Ιβάν Σαββίδη μέσω τηλεδιάσκεψης ενώ στην ΕΠΟ θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ανεξάρτητα πάντως από το ποιός θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στη σύσκεψη, το σίγουρο είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί στενά όλες τις τελευταίες εξελίξεις, με την τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε από πλευράς των ασπρόμαυρων να έχει την απόλυτη έγκρισή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διαμηνήσει την παρουσία του στο ραντεβού κορυφής, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό, και μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσουν τόσο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ