ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου στο γήπεδο με την Κοπεγχάγη

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020
Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 INTIME SPORTS

Περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου θα βρεθούν στις εξέδρες του Πάρκεν για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:45, COSMOTE Sport 3 και LIVE στο SPORT24) την Κοπεγχάγη στη Δανία, έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Κοπεγχάγη, το Πάρκεν θα είναι κατάμεστο και σε αυτό θα βρίσκονται περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Δικεφάλου.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους του που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Δανίας για τον τρόπο προσέλευσης στο γήπεδο.

"Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League και θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων του στο Πάρκεν Στάντιον.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Δικεφάλου προκειμένου να προσεγγίσει με ασφάλεια το γήπεδο.

Το σημείο συγκέντρωσης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι είναι η City Hall Square (Radhuspladsen). Η συγκέντρωση έχε οριστεί για τις 16:00, τοπική ώρα.

Από τη στάση Radhuspladsen, θα γίνει η επιβίβαση στη γραμμή Μ3 του μετρό με κατεύθυνση προς το Frederiksberg.

Η αποβίβαση θα πραγματοποιηθεί στον σταθμό Poul Henningsens Plads.

Στη συνέχεια οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μεταβούν προς το γήπεδο πεζοί από την οδό Borgmester Jensens Allé και μέσω του πάρκου.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης επισημαίνει πως απαγορεύεται η μετακίνηση προς το σταθμό Kongens Nytorv και η χρήση του σταθμού Trianglen".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ