ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περιμένει τα νεότερα για Κούρτιτς και τραυματίες ο Λουτσέσκου

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει και πάλι αρκετά ζητήματα τραυματισμών και περιμένει τους παίκτες του για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην Τούμπα φαίνεται πως λαμβάνουν την ήττα στο Καραϊσκάκης ως μάθημα που πρέπει να τους γίνει μάθημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει να μάθει τα νεότερα για τους ποδοσφαιριστές του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αθηνών. Μετά τον αγώνα του Σαββάτου, στον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για βαθμολογική απώλεια ακολουθεί το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει πως και πως την επιστροφή του Γιασμίν Κούρτιτς στις προπονήσεις αλλά έχει και άλλα ζητήματα να αντιμετωπίσει. Όπως για παράδειγμα τους τραυματισμούς των Μίτριτσα και Σίντκλεϊ που έγιναν αλλαγή στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους .

Στην περίπτωση του Ρουμάνου μάλιστα ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή στην αλλαγή με τον Μίτριτσα να νιώθει ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών στο οποίο θα απουσιάσει ο ακραίος επιθετικός από τις προπονήσεις, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει.

Ο Σίντκλεϊ είχε το προηγούμενο διάστημα ενοχλήσεις στο δικέφαλο, που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στον αγώνα με το Βόλο. Επανήλθε και μάλιστα δυναμικά στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στη Δανία, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ντέρμπι της Κυριακής.

Και δεν είναι μόνο αυτοί….Ο Βιεϊρίνια έπαιξε για ένα ημίωρο στο «Καραϊσκάκης» με παυσίπονη ένεση λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ο Λουτσέσκου τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο αρχηγός του κανονικά θα έπρεπε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και πως η χρησιμοποίηση του έστω και για 30 λεπτά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν αναγκαστική. Είναι δεδομένο ότι ο Πορτογάλος θα χρειαστεί ειδική διαχείριση, όπως ίσως και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που επέστρεψε από τον δικό του τραυματισμό.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ