ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Τσόλακ, αμφίβολος με τον Βόλο

Ο Τσόλακ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Τσόλακ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Αντόνιο Τσόλακ παραμένει στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, μαζί με Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό

Με τον Κάρολ Σβιντέρσκι φευγάτο η κατάσταση του Αντόνιο Τσόλακ αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να καλύψει το κενό που αφήνει ο Σβιντέρσκι τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Για την ώρα πάντως και ο Τσόλακ παραμένει στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και έτσι η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (23/1, 17:15, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) με τον Βόλο κρίνεται αμφίβολη.

"Το σερί αγώνων συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ αφήνει για λίγο στην άκρη την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.

Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22 σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σ’ έναν ικανό αντίπαλο. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (20.01) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο κι αφού έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον Ράζβαν Λουτσέσκου , δίνοντας έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντόνιο Τσόλακ , Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι τρεις παίκτες των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Την Παρασκευή (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου .

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ