ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πάνοπλος στο ντέρμπι

Ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου κάνοντας οικονομία δυνάμεων και ο Γκαρσία έχει όλους τους παίκτες του- εκτός του Μιχάι- διαθέσιμους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον από σήμερα στρέφει την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (7/3, 19:30, Novasports 1HD).

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς του αφήνοντας στην Θεσσαλονίκη Άντριγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ουάρντα και Βαρέλα και έδωσε λεπτά συμμετοχής και ρυθμό στους Ίνγκασον και Σβαμπ που επέστρεψαν από τιμωρία αλλά και τον Κρέσπο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο προημιτελικό με την Λαμία.

Έτσι ο Δικέφαλος πηγαίνει στο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους έχοντας όλα του τα όπλα διαθέσιμα και μόνο το όνομα του Ενέα Μιχάι στο ιατρικό του δελτίο.

ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αντιστρέψουν την εικόνα τους στο πρωτάθλημα νικώντας στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου με Άρη και Παναθηναϊκό προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του στην βαθμολογία αλλά και την εικόνα του στα παιχνίδια με τις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off του πρωταθλήματος.

Για την ώρα ο Δικέφαλος έχει δύο νίκες, στους εντός έδρας αγώνες του με Αστέρα και Παναθηναϊκό, τρεις ισοπαλίες στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και ισάριθμες ήττες μακριά από την έδρα του απέναντι στον Άρη, τους ερυθρόλευκους και τον Αστέρα στην Τρίπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ