ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οριστικοί οι δανεισμοί Ζαμπά και Τσόλακ

Ο Λεό Ζαμπά τρέχει για την μπάλα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο το καλοκαίρι του 2020.
Ο Λεό Ζαμπά στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, για το δανεισμό του Λέο Ζαμπά και με τη Μάλμε για την παραχώρηση επίσης με δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ.

Οι συμφωνίες του ΠΑΟΚ με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τη Μάλμε για τους δανεισμούς των Ζαμπά και Τσόλακ αντίστοιχα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Για το Ζαμπά, θέμα που αποκάλυψε το Sport24.gr, ο οποίος θα αγωνιστεί για έναν χρόνο δανεικός στην πατρίδα του δεν υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του με την Γκοϊανιένσε να αναλαμβάνει να πληρώσει το 50% των ετήσιων αποδοχών του.

Από την άλλη πλευρά για τον Τσόλακ οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε buy out στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ ποσό που καλύπτει τα χρήματα που ξόδεψε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, το περασμένο καλοκαίρι από τη Ριέκα.

Ο ΠΑΟΚ απελευθερώνει δύο θέσεις στο ρόστερ του που κατείχαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Πάμπλο Γκαρσία και αυτό είναι το ενθαρρυντικό της υπόθεσης. Από την άλλη τόσο ο Ζαμπά όσο και ο Τσόλακ δεν κάλυψαν τις προσδοκίες αυτών που επέλεξαν να τους φέρουν στη Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ